top of page

Palvelumme

What We Provide

Image by Dan Gold

Helpota arkeasi

KOTISIIVOUS

McClean Express tarjoaa sinulle helpon tavan päästä eroon iänikuisesta kodin puunaamisesta. Tarjoamme sekä yksittäisiä siivouskertoja että säännöllisiä siivouskäyntejä. Kerran, kahdesti, kolmesti kuussa tai vaikka viikottain, mikä ikinä onkaan juuri Sinulle sopiva siivousväli. Valitse kevyt kertasiivous tai vaikka kokonaisvaltaisempi puhdistus ennen juhlia.

Bright Space

Kirkkautta kotiin

IKKUNANPESU

 McClean Expressin ikkunanpesu tuo kirkkautta ja näkyvyyttä kotiin, toimistoon tai vaikka liiketilaan. Lisätilauksesta parvekelasien tai terassin lasituksen pesu.

Image by Austin Distel

Ylläpidä yrityksesi imagoa

YRITYSSIIVOUS

Teemme sopimuksella, urakkaluontoisesti sekä tuntiveloituksella siivouksia yrityksen tiloissa.

Siivousten hinta arvioidaan tapauskohtaisesti. Pyrimme ottamaan kaikki asiakkaamme tarpeet huomioon sopimuksissamme ja olemme joustavia toivomusten suhteen. 

Image by Timothy Buck

Puhdasta ilman turhia kemikaaleja

EKOSIIVOUS

Ekosiivous on McClean Expressin uusi siivouspalvelu, jossa minimoidaan pesuaineiden käyttö. Siivouksen teho pyritään tuottamaan muilla menetelmillä kuin tavallisilla puhdistusaineilla. Menetelmät vaativat hieman pitemmän siivousajan, joten siihen kannattaa varata hyvin aikaa. Vähäiset pesuaineet, joita Ekosiivouksessa tarvittaessa käytetään ovat luonnonmukaisia. Ekosiivous sopii hyvin allergiselle perheelle tai vaikka ympäristötietoiselle pariskunnalle

Image by Jachan DeVol

Apunasi ympäri vuorokauden

VAHINKOSIIVOUS

Vahinkosiivous apunasi yllättävissä kiiretilanteissa!

Blue car being washed

Kiiltävän puhdasta sisältä ja ulkoa

AJONEUVOSIIVOUS

Valitse puhdistuspaketti tarpeesi ja autosi mukaan. Tarjolla on sisä- ja ulkosiivousta, kiillotusta ja vahausta, verhoilun korjausta, hajun poistoa, vanteiden puhdistusta ja höyrypesua.

Yacht Deck

Raikkaana vesille

VENESIIVOUS

Veneen siivouksesta voit valita sisäpesun, johon kuuluu sisäkannen, kaappien, laatikoiden, metalliosien ja kiinnikkeiden siivous. Tai sitten ulko- ja sisäsiivouksen, johon kuuluu lisäksi kannen, hytin, ohjaamon, pesuhuoneen sekä säilytystilojen siivous. Lisäksi on mahdollista saada tarjous esim. verhoilun uusimisesta, tahrojen poistosta verhoiluista tai vaikka puuosien vahauksesta. Hinta määräytyy veneen pituuden mukaan

Painting the Wall

Koti kuntoon

REMONTOINTI

Kaipaako katto, lattia tai seinät uutta maalia? Putoaako tapetti seinältä tai uusi kuosi houkuttelisi? Hoidamme maalaukset, tapetoinnit, kaakeloinnit, kokolattiamaton laiton tai vaikka seinän kipsauksen. Ota yhteyttä ja kerro remontointitarpeesi suuruudesta ja muista yksityiskohdista. Uutta loistoa kotiin helposti ja nopeast.

Grass Cutting

Kiinteistön ja pihan kunnossapito

KINTEISTÖHUOLTO

Kiinteistöhuolto, kiinteistön siivous, pihatyöt sekä sähkötyöt. Ota yhteyttä ja teemme tarjouksen.

Cleaning the Counter

Pyydä tarjousta siivouskohteestasi!

MUUT SIIVOUSPALVELUT

Tarjoamme puhdistuspalveluita myös linja-autoille, asuntoautoille, pakettiautoille, veneille sekä pienlentokoneille. Teemme myös lattiaa suojaavia vahauksia ja poistamme graffiteja. 

Mikäli sinun siivouskohteellesi ei löytynyt omaa osiota, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja pyytää tarjous!

bottom of page