top of page

IKKUNANPESU

Kirkkautta kotiin

McClean Expressin ikkunanpesu tuo kirkkautta ja näkyvyyttä kotiin, toimistoon tai vaikka liiketilaan. Lisätilauksesta parvekelasien tai terassin lasituksen pesu. Ikkunoiden tulee olla sisäkautta pestäviä, jotta voimme taata työntekijöillemme turvallisen työympäristön.

Muista myös, että kotitalousvähennyksen voi käyttää ikkunanpesuun!

HINNASTO

Hinnat koskevat ikkunoita, joita on säännöllisesti huollettu. Satunnaisesti pestyille kohteille tehdään erillinen tarjous. Yrityksille ikkunanpesu arvion mukaan.

Pääkaupunkiseudulla pesemme ikkunoita ilman kilometrikorvausta. 

Muualle 0,90€/km

Ikkunanpesu

    ma-pe 45,00€/tunti

    la         55,00€/tunti​

 

Minimiveloitus

    neljä (4) tuntia.

 

Tarvikekulut / ikkunanpesukerta

    15,00€ / siivouskerta

 

Parvekelasit / terassin lasit pestään arvion mukaan. Varatessasi kerro parvekelasien korkeus, tikkaiden tarve ja muu oleelliseksi katsomasi tieto.

 

Arvonlisävero on sisällytetty hintoihin

SIIVOUKSEN EHTOJA

 

  • Mikäli asiakas ei ole paikalla sovittuna ajankohtana siivooja ottaa yhteyttä puhelimitse. Myöhästymisestä laskutetaan 50% sovitusta työstä. 15min odotuksen jälkeen siivoojalla on oikeus poistua paikalta.

 

  • Siivousvarauksen peruuttaminen alle 48 tuntia ennen siivousta tai siivouskerran unohtaminen: sovittu työ veloitetaan kokonaisuudessaan.

 

  • Muistutusmaksu myöhässä olevasta maksusta 5,00 € (sis. alv24%)  sekä 11% viivästyskorko.

 

  • Mikäli paikan päällä todetaan, ettei siivouskohde ole kuvauksen mukainen tai siitä annetut tiedot ovat harhaanjohtavia, tehdään erillinen tarjous. Mikäli asiakas ei hyväksy uutta tarjousta, laskutetaan sovittu työ kokonaisuudessaan. 

bottom of page