top of page

REMONTOINTI

Koti kuntoon

Kaipaako katto, lattia tai seinät uutta maalia? Putoaako tapetti seinältä tai uusi kuosi houkuttelisi? Hoidamme maalaukset, tapetoinnit, kaakeloinnit, kokolattiamaton laiton tai vaikka seinän kipsauksen. Ota yhteyttä ja kerro remontointitarpeesi suuruudesta ja muista yksityiskohdista. Uutta loistoa kotiin helposti ja nopeasti. 

Remontti nyt helposti kuukausimaksulla. Remontoi asuntoasi huoletta ja maksa osissa sinulle sopivalla kuukausmaksuhinnalla.

Kerro meille remontointisuunnitelmistasi ja me autamme sinua toteuttamaan unelmasi! Sovi aika asiantuntijamme kanssa ja teemme tarjouksen remontistasi tapaamisen jälkeen.

KATTOMAALAUS

Aluksi katto pestään painepesurilla ja kuumalla vedellä. Tällä tavoin vanha huonokuntoinen maali saadaan poistettua. Ruoste poistetaan ja katto maalataan kerroksittain aloittaen pohjamaalista.

ULKO- JA SISÄMAALAUS

Seinät puhdistetaan tarvittaessa. Lattia, katto ja ikkunat suojataan maaliroiskeilta. Seinät maalataan haluamallasi värisävyllä, yleisimmin kahdesti - näin väri pääsee oikeuksiinsa ja seinästä tulee huolitellun näköinen.

KOKOALATTIAMATTO

Kokolattiamaton voi laittaa lattialle,  joka on suora, tasainen, puhdas ja kuiva. Kokolattiamatto on miellyttävä esimerkiksi paljaille varpaille talvella.

 

Vanha matto poistetaan ja lattian tasaisus tarkastetaan. Uusi matto rullataan päälle ja annetaan tasoittua vuorokauden ajan. Seuraavana päivänä matto leikataan ja liimataan tarkasti ja pitävästi paikoilleen.

KAAKELOINTI

Kaakeloitavan alueen tulee olla erittäin suora, tasainen, phdas ja kuiva, jotta kaakeloinnista tulee kauniin näköinen. 

 

Kaakelit mitataan, leikataan ja asennetaan paikoilleen. Tämän jälkeen kaakeleiden välit saumataan huolellisesti ja siisitisti.

TAPETOINTI

Vanha tapetti poistetaan, seinä tasoitetaan ja mahdolliset kolot tilkitään. Uudet tapetit liimataan tarkasti ja siististi seinillee. Tapetointi viimeistellään ja huolitellaan siisteillään leikkauksilla.

SEINIEN KIPSAUS JA ERISTYS

Seinän tulee olla puhdas ja kuiva ennen kipsausta. Seinät puhdistetaan tarvittaessa. Epätasainen ja rikkinäinen seinä tilkitään ja tasoitetaan kipsillä.

 

Toinen vaihtoehto on peittää epätasainen sienä kipsilevyistä tehdyllä seinällä.

MUU REMONTOINTI

Etkö löytänyt sopivaa? Pyydä tarjousta muunlaisista remontointikohteista.

bottom of page