top of page

EKOSIIVOUS

Puhdasta ilman turhia kemikaaleja

Eko McClean Kotisiivous on McClean Expressin uusi siivouspalvelu, jossa minimoidaan pesuaineiden käyttö. Siivouksen teho pyritään tuottamaan muilla menetelmillä kuin tavallisilla puhdistusaineilla. Menetelmät vaativat hieman pitemmän siivousajan, joten siihen kannattaa varata hyvin aikaa. Vähäiset pesuaineet, joita Eko McClean Kotisiivouksessa tarvittaessa käytetään ovat luonnonmukaisia. Eko McClean Kotisiivous sopii hyvin allergiselle perheelle tai vaikka ympäristötietoiselle pariskunnalle. Huomaathan, että Eko McClean Kotisiivousta on mahdollista hyödyntää kotitalousvähennyksessä.

Kehitimme Eko McClean Kotisiivouskonseptin suojellaksemme asiakkaittemme ja työntekijöittemme terveyttä. Tämän vaihtoehtoisen siivouspalvelun avulla minimoimme hengitystieriskit ja allergiat, joita vahvojen pesuaineiden käyttö voi mahdollisesti aiheuttaa.

Siivoamme olohuoneen, keittiön, makuuhuoneet, kylpyhuoneet, vessat ja saunat siivouskerralla. Lisäksi ikkunoiden pesusta voimme sopia erikseen. Hinta sisältää matkakustannukset pääkaupunkiseudulle sekä siivousvälineet, joten yllätyskuluja ei synny.​

Myös yritysasiakkaille!

 

HINNASTO

Hinnat koskevat tiloja, joita on säännöllisesti huollettu. 

Satunnaisesti siivotuille kohteille tehdään erillinen tarjous. 

Pääkaupunkiseudulla siivoamme

ilman kilometrikorvausta!

Muualle 0,90€/kmEkosiivous

ma-pe  45,00€ / tunti

 

Minimiveloitus neljä (4) tuntia.

SIIVOUKSEN EHTOJA

 

  • Mikäli asiakas ei ole paikalla sovittuna ajankohtana siivooja ottaa yhteyttä puhelimitse. Myöhästymisestä laskutetaan 50% sovitusta työstä. 15min odotuksen jälkeen siivoojalla on oikeus poistua paikalta.

 

  • Siivousvarauksen peruuttaminen alle 48 tuntia ennen siivousta tai siivouskerran unohtaminen: sovittu työ veloitetaan kokonaisuudessaan.

 

  • Muistutusmaksu myöhässä olevasta maksusta 5,00 € sekä 11% viivästyskorko.

 

  • Mikäli lemmikin karvojen poisto vaatii syvällisempää siivousta kuin mitä normaali kotisiivous veloitamme lisämaksun 50,00€ (+ alv24%) / siivouskerta.

 

  • Eritteiden siivous (oksennus, uloste jne.) ei kuulu normaalisiivoukseen, veloitamme eritesiivouksesta 50,00€ (+ alv24%) / alkava neliömetri.

 

  • Mikäli paikan päällä todetaan, ettei siivouskohde ole kuvauksen mukainen tai siitä annetut tiedot ovat harhaanjohtavia, tehdään erillinen tarjous. Mikäli asiakas ei hyväksy uutta tarjousta, laskutetaan sovittu työ kokonaisuudessaan.

bottom of page